HomeЗа насЗа контактиСервиз

Продукти:
Автоматични, оптични нивелири
Лазерни, ротационни нивелири
Тотални станции
Теодолити
Аксесоари
Дистомери / лазерни ролетки
Инструменти втора употреба
Сервиз
Инструменти под наем

 

 
 
 
 
 

 

 

Геотрейд РС ООД

Тотални станции
Цена в лв. с ДДС: 0
Тотални станции втора употреба по заявка.Голям асортимент от марки и модели,проверени и профилактирани в съответните официални сервизи в Холандия.Изключително добри цени.
Доставката се извършва по заявка, според изискванията на клиента,в рамките на 7 до 10 дни.

Канализационен лазерен нивелир Topcon TP-L2B
Цена в лв. с ДДС: 850
Канализационен лазерен нивелир от висок клас.Инструментът дава възможност за прецизно даване на нива на изкопи за водопровод и канализация.Бързо и точно осъществяване на желания наклон още при изкопните работи и прецизно и бързо полагане на тръби в желания наклон в проценти.
Лазерът излъчва лазерен,видим лъч с предварително зададен наклон на дисплея.Поддръжката на наклона е автоматична и постоянна,в зависимост от зададената.Желаният наклон се запазва при преместване на инструмента на следваща отсечка на трасето, ако промяна не е умишлено извършена от оператора.
С тази технология се осигурява висока точност и бързина на работа,като няма необходимост от двама души с оптичен нивелир,който да са заети изцяло с даването на нива за канала.
Инструментът е употребяван!

Leica disto A3
Цена в лв. с ДДС: 220
Лазерна ролетка, малко използвана, в перфектно функционално и козметично състояние.

GPS Leica GX 1230 RTK - Продаден
Цена в лв. с ДДС: 29000
GPS система. Двойка GPS база и ровър.GSM модем, 2 антени, два контролера, комплект кабели, щок, дървена тринога, 8 батерии.Пълен комплект аксесоари.

Лазерен нивелир Datum Duo Basic
Цена в лв. с ДДС: 702
Ротационен лазерен нивелир Datum DUO BASIC. Самонивелиращ се ротационен лазер с видим лъч. Възможност за режим сканиране и въвеждане на наклон. Комплектът включва детектор за лазерен лъч, скоба за монаж на лазерна лата, зарядно , акумилаторна батерия. Има възможнос за работа и със стандартни батерии при невъзможност за заряд на акумулатора. Инструментът разполага с лъч за отвес и зенит.
-точност на инструмента +/- 10мм/100м
-време на работа с един заряд до 40ч.
-обсег на работа 400м с лазерен детектор.
-променливи обороти на ротация на главата - 0/5/200/420

 

 

Геотрейд РС ООД България 1999-2006 - Всички права запазени